Välimeren pastaa
Välimerenpastaa
n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.
Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.
Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.
Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.
Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.
Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.
Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.
Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa
Pertsi