Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu100g71kcal14.4g0.7g1.1g0g
Sinisimpukka vedessä 100g89kcal15.6g1.9g2g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g400g320kcal76g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruokakerma ingman 5%200g170kcal7g12g10g0g
Torino tumma proteiinipasta plus250g850kcal57.5g132.5g9.3g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g3534kcal352.8g350g83.2g44.8g
Valittu annoskoko1575g1767kcal176.4g175g41.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna788g883kcal88.2g87.5g20.8g11.2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157