Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juuressose

200 g lanttua
200 g porkkanoita
200 g perunoita
200 g palsternakkaa
1 sipuli
suolaa
Lisäksi:
voita tai margariinia
maitoa
Pane suolattuun kiehuvaan veteen lanttu- ja porkkanakuutiot.

Lisää 10 minuutin kuluttua peruna- ja palsternakkakuutiot sekä lohkottu sipuli.

Keitä 15–20 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Valuta keitinvesi.

Soseuta juurekset survimella tai sähkövatkaimella.

Lisää nokare voita tai margariinia sekä tilkka kiehuvaa maitoa.

Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g178g107kcal2.7g23.1g0.2g1.6g
Bataatti, kuorittu 128g104kcal2g21.5g0.1g3.8g
Porkkanaraaste 200g205g55kcal1.2g10.9g0.4g5.1g
Lanttu 190g55kcal1.9g8.7g0.6g3.4g
Palsternakka 166g106kcal0.8g19.6g0.7g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g852kcal17.2g167.6g4g42.8g
Valittu annoskoko867g426kcal8.6g83.8g2g21.4g
Annoskoko puolitettuna434g213kcal4.3g41.9g1g10.7g
Arvot/100g100g49kcal1g9.7g0.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90513