Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)334g140kcal5.3g28.7g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]67g220kcal18g0g16g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200g53kcal6.6g6.2g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras80g280kcal10.4g56.1g1.2g2.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)200g328kcal50.1g1.8g13.2g0g
Herkkusieni säilyke 127g22kcal2.7g0.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2088kcal186.2g186.2g62.2g10.8g
Valittu annoskoko1008g1044kcal93.1g93.1g31.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna504g522kcal46.6g46.6g15.6g2.7g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647