Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)417g175kcal6.7g35.9g0.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]83g275kcal22.5g0g20g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 250g67kcal8.3g7.8g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras100g351kcal13g70.1g1.5g3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)250g411kcal62.6g2.3g16.5g0g
Herkkusieni säilyke 159g27kcal3.3g0.3g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2610kcal232.8g232.8g77.8g13.6g
Valittu annoskoko1260g1305kcal116.4g116.4g38.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna630g653kcal58.2g58.2g19.5g3.4g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647