Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)501g210kcal8g43.1g0.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]100g330kcal27g0g24g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300g80kcal9.9g9.3g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras120g421kcal15.6g84.1g1.8g3.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)300g493kcal75.1g2.7g19.8g0g
Herkkusieni säilyke 190g32kcal4g0.4g0.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g3132kcal279.2g279.2g93.4g16.4g
Valittu annoskoko1512g1566kcal139.6g139.6g46.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna756g783kcal69.8g69.8g23.4g4.1g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647