Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)584g245kcal9.3g50.2g0.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]117g386kcal31.5g0g28g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 351g93kcal11.6g10.9g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras140g491kcal18.2g98.1g2.1g4.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)351g575kcal87.6g3.2g23.1g0g
Herkkusieni säilyke 222g38kcal4.7g0.4g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g3654kcal325.8g325.6g109g19g
Valittu annoskoko1764g1827kcal162.9g162.8g54.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna882g914kcal81.5g81.4g27.3g4.8g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647