Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)668g280kcal10.7g57.4g0.7g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]134g441kcal36g0g32g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 401g107kcal13.2g12.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras160g561kcal20.8g112.1g2.4g4.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)401g657kcal100.1g3.6g26.4g0g
Herkkusieni säilyke 254g43kcal5.3g0.5g0.8g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4177kcal372.2g372g124.6g21.8g
Valittu annoskoko2016g2088kcal186.1g186g62.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna1008g1044kcal93.1g93g31.2g5.5g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647