Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)751g315kcal12g64.6g0.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150g496kcal40.6g0g36g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 451g120kcal14.9g14g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras180g631kcal23.4g126.2g2.7g5.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)451g739kcal112.6g4.1g29.7g0g
Herkkusieni säilyke 285g48kcal6g0.6g0.9g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4699kcal419g419g140.2g24.4g
Valittu annoskoko2268g2349kcal209.5g209.5g70.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna1134g1175kcal104.8g104.8g35.1g6.1g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647