Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)83g35kcal1.3g7.2g0.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]17g55kcal4.5g0g4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.7g1.6g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras20g70kcal2.6g14g0.3g0.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)50g82kcal12.5g0.5g3.3g0g
Herkkusieni säilyke 32g5.4kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g522kcal46.6g46.8g15.6g2.8g
Valittu annoskoko252g261kcal23.3g23.4g7.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna126g131kcal11.7g11.7g3.9g0.7g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.3g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647