Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)834g351kcal13.4g71.8g0.8g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]167g551kcal45.1g0g40.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 501g133kcal16.5g15.5g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras200g701kcal26g140.2g3g6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)501g821kcal125.2g4.5g33g0g
Herkkusieni säilyke 317g54kcal6.7g0.6g1g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g5220kcal465.8g465.2g155.8g27.2g
Valittu annoskoko2520g2610kcal232.9g232.6g77.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna1260g1305kcal116.5g116.3g39g6.8g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647