Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)167g70kcal2.7g14.4g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]33g110kcal9g0g8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras40g140kcal5.2g28g0.6g1.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)100g164kcal25g0.9g6.6g0g
Herkkusieni säilyke 63g11kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1044kcal93g93g31.2g5.4g
Valittu annoskoko504g522kcal46.5g46.5g15.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna252g261kcal23.3g23.3g7.8g1.4g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647