Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)250g105kcal4g21.5g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]50g165kcal13.5g0g12g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 150g40kcal5g4.7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras60g210kcal7.8g42.1g0.9g1.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150g246kcal37.5g1.4g9.9g0g
Herkkusieni säilyke 95g16kcal2g0.2g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1566kcal139.6g139.8g46.8g8.2g
Valittu annoskoko756g783kcal69.8g69.9g23.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna378g392kcal34.9g35g11.7g2.1g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647