Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g264g606kcal17.7g110.7g4.5g36.9g
Tonnikala vedessä 186g195kcal41.8g0g2.8g0g
Tomaatti 333g76kcal1.9g11.5g1g4.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)93g252kcal28g0g15.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 20g14kcal0.2g2.3g0.2g0.8g
Tilli, tuore 80g24kcal2.9g0.7g0.6g1.7g
Becel kevyt margariini 5g40g128kcal0.7g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g2588kcal186.4g250.4g77.8g88.2g
Valittu annoskoko1016g1294kcal93.2g125.2g38.9g44.1g
Annoskoko puolitettuna508g647kcal46.6g62.6g19.5g22.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778