Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g297g682kcal19.9g124.6g5g41.5g
Tonnikala vedessä 210g219kcal47.1g0g3.1g0g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)105g283kcal31.5g0g17.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.5g0.3g0.9g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Becel kevyt margariini 5g45g144kcal0.8g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g2912kcal210g281.6g87.4g99g
Valittu annoskoko1143g1456kcal105g140.8g43.7g49.5g
Annoskoko puolitettuna572g728kcal52.5g70.4g21.9g24.8g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778