Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g33g76kcal2.2g13.8g0.6g4.6g
Tonnikala vedessä 23g24kcal5.2g0g0.3g0g
Tomaatti 42g10kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)12g32kcal3.5g0g2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Becel kevyt margariini 5g5g16kcal0.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g324kcal23.2g31.2g9.6g11g
Valittu annoskoko127g162kcal11.6g15.6g4.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna64g81kcal5.8g7.8g2.4g2.8g
Arvot/100g100g127kcal9.1g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778