Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g330g758kcal22.1g138.4g5.6g46.1g
Tonnikala vedessä 233g243kcal52.3g0g3.5g0g
Tomaatti 416g95kcal2.3g14.4g1.2g5.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)117g315kcal35g0g19.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 25g17kcal0.3g2.8g0.3g1g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Becel kevyt margariini 5g50g160kcal0.8g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g3236kcal233g313g97.4g110g
Valittu annoskoko1270g1618kcal116.5g156.5g48.7g55g
Annoskoko puolitettuna635g809kcal58.3g78.3g24.4g27.5g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778