Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g396g911kcal26.5g166.3g6.7g55.4g
Tonnikala vedessä 280g292kcal62.8g0g4.2g0g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.3g1.5g7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)140g378kcal42g0g23.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Becel kevyt margariini 5g60g192kcal1g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3052g3888kcal279.8g376.2g117.2g132.2g
Valittu annoskoko1526g1944kcal139.9g188.1g58.6g66.1g
Annoskoko puolitettuna763g972kcal70g94.1g29.3g33.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778