Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g461g1061kcal30.9g193.8g7.8g64.6g
Tonnikala vedessä 326g341kcal73.2g0g4.9g0g
Tomaatti 583g133kcal3.3g20.1g1.7g8.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)163g440kcal48.9g0g27.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 35g24kcal0.4g3.9g0.4g1.4g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Becel kevyt margariini 5g70g224kcal1.2g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3556g4530kcal326.2g438.2g136.2g154.2g
Valittu annoskoko1778g2265kcal163.1g219.1g68.1g77.1g
Annoskoko puolitettuna889g1133kcal81.6g109.6g34.1g38.6g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778