Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g50g114kcal3.3g20.8g0.8g6.9g
Tonnikala vedessä 35g37kcal7.9g0g0.5g0g
Tomaatti 63g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)18g47kcal5.2g0g3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.7g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Becel kevyt margariini 5g7.5g24kcal0.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g486kcal35g47g14.4g16.4g
Valittu annoskoko191g243kcal17.5g23.5g7.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna95g122kcal8.8g11.8g3.6g4.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778