Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g527g1213kcal35.3g221.5g9g73.8g
Tonnikala vedessä 373g389kcal83.7g0g5.6g0g
Tomaatti 666g152kcal3.7g23g2g9.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)186g503kcal55.9g0g31.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 40g28kcal0.5g4.5g0.5g1.6g
Tilli, tuore 160g48kcal5.9g1.4g1.3g3.4g
Becel kevyt margariini 5g80g256kcal1.4g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g5177kcal372.8g500.8g156.2g176.2g
Valittu annoskoko2032g2589kcal186.4g250.4g78.1g88.1g
Annoskoko puolitettuna1016g1294kcal93.2g125.2g39.1g44.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778