Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g593g1364kcal39.7g249.2g10.1g83.1g
Tonnikala vedessä 419g438kcal94.1g0g6.3g0g
Tomaatti 749g171kcal4.2g25.8g2.2g10.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)210g566kcal62.9g0g35.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 45g31kcal0.6g5.1g0.6g1.7g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Becel kevyt margariini 5g90g288kcal1.5g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4572g5824kcal419.2g563.4g175.6g198.2g
Valittu annoskoko2286g2912kcal209.6g281.7g87.8g99.1g
Annoskoko puolitettuna1143g1456kcal104.8g140.9g43.9g49.6g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778