Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g66g152kcal4.4g27.7g1.1g9.2g
Tonnikala vedessä 47g49kcal10.5g0g0.7g0g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.2g1.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)23g63kcal7g0g4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Becel kevyt margariini 5g10g32kcal0.2g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana508g647kcal46.8g62.8g19.6g22g
Valittu annoskoko254g324kcal23.4g31.4g9.8g11g
Annoskoko puolitettuna127g162kcal11.7g15.7g4.9g5.5g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.4g3.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778