Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g659g1516kcal44.2g276.8g11.2g92.3g
Tonnikala vedessä 466g487kcal104.6g0g7g0g
Tomaatti 832g190kcal4.7g28.7g2.5g11.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)233g629kcal69.9g0g39.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 50g35kcal0.6g5.6g0.6g1.9g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Becel kevyt margariini 5g100g320kcal1.7g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5080g6471kcal466.2g625.8g195g220.2g
Valittu annoskoko2540g3236kcal233.1g312.9g97.5g110.1g
Annoskoko puolitettuna1270g1618kcal116.6g156.5g48.8g55.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778