Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g792g1822kcal53.1g332.6g13.5g110.9g
Tonnikala vedessä 560g585kcal125.7g0g8.4g0g
Tomaatti 1000g228kcal5.6g34.5g3g14g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)280g756kcal84g0g47.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.7g6.8g0.7g2.3g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Becel kevyt margariini 5g120g384kcal2g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g7776kcal560g752.2g234.2g264.4g
Valittu annoskoko3052g3888kcal280g376.1g117.1g132.2g
Annoskoko puolitettuna1526g1944kcal140g188.1g58.6g66.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778