Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g82g190kcal5.5g34.6g1.4g11.5g
Tonnikala vedessä 58g61kcal13.1g0g0.9g0g
Tomaatti 104g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)29g79kcal8.7g0g5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.2g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Becel kevyt margariini 5g13g40kcal0.2g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g809kcal58.2g78.2g24.6g27.4g
Valittu annoskoko318g404kcal29.1g39.1g12.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna159g202kcal14.6g19.6g6.2g6.9g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778