Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g99g227kcal6.6g41.5g1.7g13.8g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.7g0g1g0g
Tomaatti 125g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)35g94kcal10.5g0g5.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Becel kevyt margariini 5g15g48kcal0.3g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g971kcal70g93.8g29g32.8g
Valittu annoskoko381g485kcal35g46.9g14.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna191g243kcal17.5g23.5g7.3g8.2g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778