Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g99g228kcal6.6g41.6g1.7g13.9g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.7g0g1g0g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)35g95kcal10.5g0g5.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Becel kevyt margariini 5g15g48kcal0.3g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g972kcal70g94g29.2g33.2g
Valittu annoskoko382g486kcal35g47g14.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna191g243kcal17.5g23.5g7.3g8.3g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778