Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g115g265kcal7.7g48.4g2g16.1g
Tonnikala vedessä 82g85kcal18.3g0g1.2g0g
Tomaatti 146g33kcal0.8g5g0.4g2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)41g110kcal12.2g0g6.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.7g6.1kcal0.1g1g0.1g0.3g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Becel kevyt margariini 5g18g56kcal0.3g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana889g1133kcal81.4g109.4g34g38.2g
Valittu annoskoko445g566kcal40.7g54.7g17g19.1g
Annoskoko puolitettuna222g283kcal20.4g27.4g8.5g9.6g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778