Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g132g303kcal8.8g55.4g2.2g18.5g
Tonnikala vedessä 93g97kcal20.9g0g1.4g0g
Tomaatti 166g38kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)47g126kcal14g0g7.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 10g7kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Becel kevyt margariini 5g20g64kcal0.3g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1016g1294kcal93g125.2g38.8g44g
Valittu annoskoko508g647kcal46.5g62.6g19.4g22g
Annoskoko puolitettuna254g324kcal23.3g31.3g9.7g11g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778