Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g148g341kcal9.9g62.3g2.5g20.8g
Tonnikala vedessä 105g110kcal23.5g0g1.6g0g
Tomaatti 187g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)52g142kcal15.7g0g8.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.8kcal0.1g1.3g0.1g0.4g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Becel kevyt margariini 5g23g72kcal0.4g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g1456kcal104.6g141g44g49.4g
Valittu annoskoko572g728kcal52.3g70.5g22g24.7g
Annoskoko puolitettuna286g364kcal26.2g35.3g11g12.4g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778