Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g17g38kcal1.1g6.9g0.3g2.3g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.6g0g0.2g0g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5.8g16kcal1.7g0g1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g2.5g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana127g162kcal11.4g15.4g5g5.4g
Valittu annoskoko64g81kcal5.7g7.7g2.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna32g41kcal2.9g3.9g1.3g1.4g
Arvot/100g100g127kcal9g12.1g3.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778