Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g165g379kcal11g69.2g2.8g23.1g
Tonnikala vedessä 117g122kcal26.1g0g1.7g0g
Tomaatti 208g47kcal1.2g7.2g0.6g2.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)58g157kcal17.5g0g9.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 13g8.7kcal0.2g1.4g0.2g0.5g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Becel kevyt margariini 5g25g80kcal0.4g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1270g1618kcal116.4g156.4g48.6g55g
Valittu annoskoko635g809kcal58.2g78.2g24.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna318g405kcal29.1g39.1g12.2g13.8g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778