Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g198g455kcal13.2g83.1g3.4g27.7g
Tonnikala vedessä 140g146kcal31.4g0g2.1g0g
Tomaatti 250g57kcal1.4g8.6g0.7g3.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)70g189kcal21g0g11.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15g11kcal0.2g1.7g0.2g0.6g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Becel kevyt margariini 5g30g96kcal0.5g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g1942kcal139.8g187.8g58.6g66.2g
Valittu annoskoko762g971kcal69.9g93.9g29.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna381g485kcal35g47g14.7g16.6g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778