Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g231g531kcal15.5g96.9g3.9g32.3g
Tonnikala vedessä 163g170kcal36.6g0g2.4g0g
Tomaatti 291g66kcal1.6g10g0.9g4.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)82g220kcal24.5g0g13.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 18g12kcal0.2g2g0.2g0.7g
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Becel kevyt margariini 5g35g112kcal0.6g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2265kcal163.2g219g68.2g77.2g
Valittu annoskoko889g1133kcal81.6g109.5g34.1g38.6g
Annoskoko puolitettuna445g566kcal40.8g54.8g17.1g19.3g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778