Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore400g72kcal2g12.4g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal75g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1903kcal202.6g34.4g104g23.4g
Valittu annoskoko1000g951kcal101.3g17.2g52g11.7g
Annoskoko puolitettuna500g476kcal50.7g8.6g26g5.9g
Arvot/100g100g95kcal10.1g1.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828