Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore600g108kcal3g18.6g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g2854kcal304g51.6g156g35.2g
Valittu annoskoko1500g1427kcal152g25.8g78g17.6g
Annoskoko puolitettuna750g714kcal76g12.9g39g8.8g
Arvot/100g100g95kcal10.1g1.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828