Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore800g144kcal4g24.8g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 800g1105kcal150g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g3805kcal405.2g68.8g208g46.8g
Valittu annoskoko2000g1903kcal202.6g34.4g104g23.4g
Annoskoko puolitettuna1000g951kcal101.3g17.2g52g11.7g
Arvot/100g100g95kcal10.1g1.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828