Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 125g888kcal0.9g0.5g100g0g
Sokeri128g518kcal0g127.4g0g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Kaurajauho 55g206kcal8g31.4g4g5.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 100g38kcal1g6g1g0.6g
Vanilla vaniljakastike gogreen400g840kcal2g84g56g2g
Banaani, kuorittu 350g305kcal3.7g64.1g1.4g6.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 300g223kcal2.3g46.5g1.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3235g7231kcal82.2g902.2g350.6g67.4g
Valittu annoskoko1618g3616kcal41.1g451.1g175.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna809g1808kcal20.6g225.6g87.7g16.9g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343