Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)
Pohja:
125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa
Täyte:
2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä
Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.
Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.
Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.
Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.
Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.
Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.
Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.
Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa
Rebeliini