1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan
1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.
2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.
3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.
Lisää myös makaronit.
4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.
5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti!
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaaOutijohanna