Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g375g1311kcal49.1g260g6.4g12g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)375g337kcal61.1g5.2g8.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g300g255kcal4.2g13.2g21g0.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 38g331kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2724g5469kcal302.4g572.8g216g34.4g
Valittu annoskoko1362g2735kcal151.2g286.4g108g17.2g
Annoskoko puolitettuna681g1367kcal75.6g143.2g54g8.6g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686