Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g437g1530kcal57.2g303.3g7.4g14g
Sipuli (kuorittu)122g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)437g393kcal71.2g6.1g9.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g350g297kcal4.9g15.4g24.5g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa175g524kcal40.2g0g40.2g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 8.7g25kcal1g3.3g0.3g2.3g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 44g387kcal0g0g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3178g6381kcal352.4g668.2g251.8g40g
Valittu annoskoko1589g3190kcal176.2g334.1g125.9g20g
Annoskoko puolitettuna795g1595kcal88.1g167.1g63g10g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686