Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g499g1748kcal65.4g346.6g8.5g16g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)499g450kcal81.4g7g11g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g599kcal45.9g0g45.9g0g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g442kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3632g7292kcal402.6g763.6g287.8g45.6g
Valittu annoskoko1816g3646kcal201.3g381.8g143.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna908g1823kcal100.7g190.9g72g11.4g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686