Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g500g1750kcal65.5g347g8.5g16g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)500g450kcal81.5g7g11g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g400g340kcal5.6g17.6g28g1.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g7300kcal403.2g764.4g288.2g45.8g
Valittu annoskoko1818g3650kcal201.6g382.2g144.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna909g1825kcal100.8g191.1g72.1g11.5g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686