Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g562g1967kcal73.6g389.9g9.6g18g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)562g506kcal91.6g7.9g12.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g450g382kcal6.3g19.8g31.5g1.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa225g674kcal51.7g0g51.7g0g
Persilja 9g2.5kcal0.1g0.1g0g0.7g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g497kcal0g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4086g8204kcal453g859.2g324.2g51.4g
Valittu annoskoko2043g4102kcal226.5g429.6g162.1g25.7g
Annoskoko puolitettuna1022g2051kcal113.3g214.8g81.1g12.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686