Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g62g219kcal8.2g43.3g1.1g2g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)62g56kcal10.2g0.9g1.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g50g43kcal0.7g2.2g3.5g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g912kcal50.2g95.4g35.8g5.6g
Valittu annoskoko227g456kcal25.1g47.7g17.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna113g228kcal12.6g23.9g9g1.4g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686