Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g624g2185kcal81.8g433.3g10.6g20g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)624g562kcal101.8g8.7g13.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g499g425kcal7g22g35g1.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa250g749kcal57.4g0g57.4g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 62g552kcal0g0g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4540g9115kcal503.6g954.6g359.6g57.2g
Valittu annoskoko2270g4558kcal251.8g477.3g179.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna1135g2279kcal125.9g238.7g89.9g14.3g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686