Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g125g438kcal16.4g86.7g2.1g4g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)125g113kcal20.4g1.7g2.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g100g85kcal1.4g4.4g7g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g1825kcal101g191g72g11.6g
Valittu annoskoko455g912kcal50.5g95.5g36g5.8g
Annoskoko puolitettuna227g456kcal25.3g47.8g18g2.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686