Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g187g656kcal24.5g130g3.2g6g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)187g169kcal30.5g2.6g4.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g150g127kcal2.1g6.6g10.5g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.2g0g17.2g0g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 19g166kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g2735kcal150.8g286.2g107.8g17g
Valittu annoskoko681g1367kcal75.4g143.1g53.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna340g684kcal37.7g71.6g27g4.3g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686