Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g250g874kcal32.7g173.3g4.2g8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)250g225kcal40.7g3.5g5.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1816g3646kcal201.4g381.8g144g22.8g
Valittu annoskoko908g1823kcal100.7g190.9g72g11.4g
Annoskoko puolitettuna454g912kcal50.4g95.5g36g5.7g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686