Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 8030g122kcal22.8g1.5g2.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu200g252kcal22g0.6g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana818g1383kcal92.2g7.4g110.6g8.6g
Valittu annoskoko409g692kcal46.1g3.7g55.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna205g346kcal23.1g1.9g27.7g2.2g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107